Hej, her er vi !!

 

Og hvem er så vi?

Nykøbing F Ungdomsskoles musicalhold.

Vi er 31 fuldstændig teatertossede unge, der ved hjælp af vores lærere gennem nogle år har fået den store mulighed at sætte ”Atlantis” op, og det er godt nok hårdt.

Vi har mange prøver både i hverdagen og i weekenderne, men det er bare sjovt.

Vi har haft en weekend, hvor vi sov sammen på en af byens skoler og lavede teater hele tiden. Der kom en enkelt afbrydelse, hvor vi var ovre i en af de andre bygninger, for at optræde for alle byens skoleinspektører, viceinspektører og deres koner. Det var sjovt at få afprøvet, om tingene virkede. Det gjorde de.

Vi er selv meget med til at bestemme, hvordan scenerne skal se ud, og hvad vi skal foretage os, men det er dog Connie og Marina, der har det sidste ord. Vi synes selv, at vi er kommet langt og med et godt resultat. Der er mange professionelle mennesker, der hjælper os med vores forestilling, så den bliver helt i top.

Selv knokler vi alle med alt, hvad vi kan og yder vores bedste, selvom Connie og Marina en gang imellem er ved at gå ud af deres gode skind p.g.a. os.

Vi kan godt være meget pjattede, men det skal der også være plads til i en så lang en prøveperiode.

Vi er blevet enige om, at forestillingen alle de steder, hvor det kan lade sig gøre uden at ødelægge den, skal være morsom, så det bliver en anden ” Atlantis”, end I måske har set på Østre Gasværk eller andre steder.

Vi var 6 elever og Connie, der kørte op til  Helsingør for at afhente de kostymer, som vi havde fået lov til at låne af  Peter Spies, og han var der selv !!!

Han er en meget sød og rar fyr, men også meget professionel. Der var ingen på lageret, men de kom efter bare én opringning fra Peter Spies !!

Da vi kørte hjem, var den ene bil ved at løbe tør, og vi kørte ind på Q8 tanken  ved Solrød for at fylde den op. Alt gik efter planen, indtil vi lige kom op over viadukten, for så ville bilen ikke køre længere.

Heldigvis havde vi en mobiltelefon med, så vi ringede til ham, der normalt havde med bilen at gøre, og summa summarum: Vi havde fyldt diesel på en benzinvogn.

Falck tilkaldtes, men der gik over en time til de kom, så vi var godt kolde og også lidt flove.

Vi blev trukket til Falck i Køge, og efter flere forsøg fik vi tømt tanken og fyldt benzin på, så vi kunne køre hjem.

En lang, men uforglemmelig tur, hvor vi kom tæt ind på livet af hinanden.

Vi glæder os til at se dig som tilskuer til ” Atlantis ” på Nykøbing F Teater en af de dage i september, hvor vi spiller.

På gensyn

Os alle sammen.

 

Her er et brev vi har modtaget fra en af aktørerne :

Dagen derpå!

Hvor kan man føle en hel masse for en hel masse mennesker på én gang? Det er et spørgsmål som jeg meget nemt kan svare på! For på Nykøbing F. Ungdomsskoles Musical hold årgang 2000 finder man svaret. Det er en samling unge, talentfulde og ivrige mennesker man møder her, og selvom jeg skriver dette kun én dag efter vi har set hinanden og skal kun på sommerferie, så har jeg inde i min krop et stort hul som bare skriger af savn og ensomhed. Og selvom jeg har min kæreste og min familie er det som om en stor del af mit nutidige liv mangler og denne følelse tror jeg ikke man kan få andre steder end herfra. For hvordan kan man have et hold der er sammensat af så mange ikke alene dygtige mennesker men også menneskelige mennesker og hvorfor har jeg være så heldig at lande lige på det hold? Jeg kan ikke tro det sommetider. Men det er en realitet. Så kan man sige at der vil altid være en bestemt følelse ved hver produktion, men hvorfor føler jeg så, at min sidste produktion i Nykøbing F. Ungdomsskole også er den med det bedste sammenhold? Jeg tror at svaret er ganske enkelt! For hvad ville et hold være uden en instruktør/igangsætter som Connie! Og her mener jeg virkelig igangsætter fordi uden Connie´s hjælp ville ingen af os have mødt hinanden på den måde som vi har mødt hinanden på igennem alle de år jeg har været med. Connie har altid sørget for rammerne for en hyggelig produktion, vi har såmænd bare leveret ingredienserne og i fællesskab har vi sammen skabt en følelse af forståelse og respekt for hinanden. Jeg tænker tit på den øveweekend på Nørre Skole, hvor tingene bare skulle frem, det kom de og de blev accepteret. Det var en stor menneskelig oplevelse som jeg ikke kunne have lært et bedre sted! Tak for det Connie! Når jeg i fremtiden skal lære mine børn om menneskelighed og hjælpsomhed vil jeg tænke på dig.
Når vi taler om instruktører/igangsættere på musicalholdet,  så vil min hjerne altid komme frem med et navn som, jeg tror har sat sig fast på de fleste som har mødt hende. Det er nemlig vores koreograf Marina. Hun har ikke alene været Connie behjælpelig med opstillinger og anden instruktion, men hun har også med humør og glæde "tæsket" os igennem dans og personlig kriser. Jeg tror ikke jeg lyver hvis jeg siger at hver enkelt deltager der har haft Marina, på et eller andet tidspunkt har tænkt: "Hold kæft hvor er hun åndsvag!" Jeg ved det, for jeg har tit tænkt det. Men på den anden side, er det så ikke også det vi inderst inde elsker allermest ved hende? Jeg tror det.
Men hvad ville Atlantis have været uden alle de mødre der gang på gang kommer ud til prøverne og ser os dumme os og så alligevel siger: "I er bare skidegode"! Og lavede alle de dejlige kostumer som vi har på? En stor og varm hjertelig tak skal lyde til Connie 2, Annie og Helle for alle de timer i har taget ud af jeres fritid og givet til os. Vi kunne ikke have gjort det uden Jer.
Jeg kunne blive ved med at rose vores "overordnede", men jeg ville egentlig gerne fortælle mine medspillere på min sidste årgang, hvad jeg mener om dem og hvorfor. Det skal ikke være noget bebrejdende, men jeg har lært meget af Jer, med Jer og om Jer og derfor syntes jeg at I skulle have at vide hvordan jeg føler. Jeg er ikke ude på at favorisere så rækkefølgen betyder ingenting.
Men Mette, hvis du nu bare smilede til verden - ville verden helt sikker blive smittet af dit smil og smile igen.
Det kan man så ikke sige til lille Katja for hun smiler konstant! Hvor der bliver grinet der er lille Katja også. Undskyld at jeg kalder dig lille, men i år er du lille Katja næste år er du nok store Katja.
Line derimod - du vil altid være Line! Uskyldige Line som ser ud som om hun ikke tør - men det gør du jo! Du sang så flot Adalenas sang til en af prøverne. Bliv ved sådan hvis du vil frem. Tag chancer når de er der!
Men Aske det skal du ikke! Jeg tror bare at du skal holde dig til hvad du bliver instrueret til. Ellers ender det nok bare med at du bliver bedre skuespiller end mig!!!! Du tør hvor andre tier og det er en god egenskab at have især i så ung en alder som dig. Keep up the good work!
Dorthe T. vil vi alle gerne se! - nøgen!!!!!! Nej, undskyld Dorthe. Jeg elsker dig og det troede du garanteret ikke jeg ville sige, i hvert fald ikke for 6 - 7 år siden. Men det var også dengang og det her er nu. Vi to har nået meget på den korte tid der er gået - og hvor kan det mærkes. Hvis der findes en grand old lady på Nykøbing F. Ungdomsskoles Musicalhold så er det dig! Du besidder også kvaliteter som du udnytter meget flot i Atlantis. Du synger til mit hjerte!
Simon!!!!!!!!! Hvad skal jeg mon sige til dig ud over at det er flot gået af dig at du tør og mande dig op på den måde og springe lige ud i at spille skuespil. Det turde jeg ikke i din alder. Simon du har langt endnu, men med Atlantis er du kommet godt fra start, benyt dig af det!
Til min elskede Adalena vil jeg blot hviske én ting! Silvan elsker dig - Anders elsker Cissel. Du er den sødeste og kærligste lille ting man kunne ønske sig og så synger du så guderne drømmer om at gå til sang hos din sanglærer. Du har nået meget i din tid på Musicalholdet og det er også din styrke. Men vid dette! Vær ikke naiv i fremtiden eller også vil folk såre dig. Det er du for sød til. Jeg elsker dig!
Ditte Johansen. Hver gang dette navn blev nævnt under look, listen and enjoy, tænkte jeg: hvem er det? Men det gør jeg ikke mere, for du har på en god måde fået alle til at lægge mærke til dig for enten det ene eller det andet. Og den egenskab brænder alle mennesker for at få. Pas godt på dig selv i fremtiden.
Danse- Nina. Ja, undskyld men med 3 Anders´er er jeg også blevet kaldt meget forskelligt. Mange ville ikke have turdet gøre hvad du i Atlantis har gjort. Klæde sig sådan, danse med Thomas! Og danse på borde uden at det bekymrer dig. Tænk at kunne gøre sådan! Det misunder jeg dig!
Anders Gjesing. Dig misunder jeg mange ting ved: siden du kom under Grease har du været Connies yndling og dermed taget pladsen fra mig. Og ingen andre har kunnet tage den efter. Men ikke kun hos Connie er du yndling det er du også hos resten af holdet og det havde Dorthe en god grund til: Han er så dejlig bamsede! Og hvem kan hamle op med det? En anden ting jeg misunder er din families opbakning omkring dig og det du laver, dit bagland er i orden. Pas meget godt på det! Det kan blive din redning i fremtiden.
Rie eller luder-lone som jeg også kalder dig. Du er kommet på rette hylde med Atlantis, du er talentfuld men giv dig god tid! Du har hele livet foran dig! Man kan sagtens nå det hele, uden at forhaste sig.
Kong Henrik kunne jeg fristes til at sige om dig. For du har vist med Atlantis at du kan! Jeg har aldrig tvivlet på dig, men jeg har heller ikke kunnet hjælpe dig, da jeg har haft for travlt med mig selv - men det er også måden at komme frem på - vær egoistisk til en grænse, men sørg for dine venner. Det har du været for god til Henrik! Nu skal du til at tænke på dig selv!
Karina med den store barm! Du er min søster og det vil jeg aldrig kunne lyve mig fra. Det ses tydeligt på dit gåpåmod og din ihærdighed for at spille teater, det er en sygdom. Brug mig igennem livet, jeg er der for dig som bror!
Thomas selvom du er stor så er du altså også lillebror, men på holdet er du blevet en selvstændig ung mand med dine egne meninger og ideer. Der er krummer i dig knægt.
Katja S. må så blive dit navn selvom du for mig bare er dejlige Katja. Uanset om du har brækket en fod eller du har ondt i hovedet så kan man altid snakke ud med dig om ens problemer, og det er dejligt. Men vær ikke for god - du bliver nemt snydt, ikke af os men i fremtiden. Hvor Katja går - skinner solen.
Brian du er ny i faget men det mærkes ikke for du har en koncentrationsevne og en professionalisme som en der har været i branchen i flere år. Brug disse kvaliteter i fremtiden de kan ikke købes for penge eller guld. Det har været lærerigt at spille overfor dig.
Til Jacob vil jeg sige tak fordi du kom hjem. Jeg har savnet dig. Du har også savnet os og du er kommet til at betyde meget for holdet med din måde at omgås folk på. Du er så varm og åben og dømmer ikke folk på forhånd, det er vi alle sammen taknemlige for. Du synger som en drøm - giv flere folk lov til at opleve det!
Søde lille Anja med det uskyldige ansigt og de dejlige øjne. Du kan virkelig tænde lysene hos folk, du er dine venners ven. Jeg elsker når du er i nærheden så er der en lune som ikke kan beskrives. Glem mig ikke!
Anders Lollike jeg kan ikke rigtig blive klog på dig, fordi du skjuler en masse ting fornemmer jeg! Ting som vi sikkert ville få glæde af. Og dog smiler du og er altid frisk til noget sjovt. Anders du er min ven, må jeg være din?
Lotte som er blevet student under Atlantis. Jeg har aldrig oplevet dig så inderlig og dybt følende som da jeg hørte dig synge din sang i Atlantis, med den nye musik. Du solgte dig selv totalt og det kan du sagtens, når bare du vil. Du har et hjerte af guld og hjælper gerne en ven i nød. Bliv ved med at synge Lotte, ager når du synger og du går lige i hjertet på folk.
Nina Dige du har med din måde at være på givet mig et modspil på holdet som jeg godt kan lide. Du er en dejlig pige som skjuler det lidt, men det behøver du ikke jeg ved det dine venner ved det, lad bare de andre vide det også. Din fremtid står du selv for, gør hvad du føler!
Jens du har været med på holdet Atlantis hvor du har fået lært meget og du har også brugt det på holdet. Du improvisere bare derudaf, bliv bare ved med det. Men vær opmærksom på alle forhindringerne derude, der er ikke noget der kommer af sig selv. Rebekka du har i tidens løb prøvet lidt af hvert og man kan sige at du topper nu: blive voldtaget af Thomas og Aske! Bare det var mig!!!! Nej, du overrasker hver gang på scenen fordi du føler rollen fra gang til gang og oplever noget nyt hver gang. Det er flot og det er den teknik jeg stiler efter, kæmp videre den vej og så skal det nok lykkes.
Michelle i den tid jeg har oplevet dig har jeg kun kunne sige gode ting om dig, du snakker ikke lige så meget som din søster men du smiler og griner lige så meget og det smitter. Blive endelig ved.
Kim uden dig ville alting have været meget nemmere! Nej - du har bidraget med ufatteligt mange ting til Atlantis og til holdet igennem tiderne men tag og pas lidt bedre på dig selv i fremtiden. Nu har du gudskelov fået Christina til at tage sig lidt af dig men vær ikke for hård ved dig selv du er ligesom os andre trods alt kun menneske. Og et godt et!
Signe du er kommet på for ganske nylig og det er skam kun til glæde for os, for du har livsglæde og er ikke bange for at grine med os. Du kan selvom det øser ned udenfor stadigvæk få smilet frem på læberne på alle og det er en kunst. Du er bare dejlig og sød, bare bliv ved med det.
Peter jeg har kun oplevet dig i kort tid, men det jeg har oplevet er kun positivt. Du har formået at komme ind på holdet på rekordtid og er blevet ligeså gode kammerater med alle som os andre. Det skyldes kun din åbenhed og gåpåmod.
Christina du er godheden selv og du er af den grund meget populær på holdet. Jeg er i hvert fald taknemlig for din forståelse og evige venlighed imod mig. Pas meget godt på dig selv - og Kim - i fremtiden.
Allan Larsø hvem kunne vide at jeg skulle blive bedste venner med såvel storebror som lillebror. Der er bare noget ved den familie som er så rart. Måske er det fordi i begge to ejer såvel humor som forstand. For slet ikke og nævne talent. Allan du kan nå langt inden for lige netop det du vælger, fordi du ikke lader noget stå i vejen for dig. Men når du nu er nået til toppen af dit bjerg, så husk lige os som står bag dig og hjælper dig når du får brug for det. Jeg er der for dig som jeg også forventer at du er for mig. Gid vore veje aldrig må skilles. Du er en evig inspirationskilde til glæde, danselyst og energi.
Tøse- Tessa du udstråler en arbejdslyst når først du går i gang og du er ikke til at stoppe hvis du først vil noget. Jeg har tit moret mig over dig og din mystik fordi du er mystisk på en behagelig og nem måde, når man er i selskab med dig kan man altid have det sjovt for du er ikke bleg for lidt mande humor. Du er bare dejlig!
Natascha "Taz"! Hvis der er en pige som har betydet meget for mig på holdet, så er det dig. Du er uden at ville være det min yndlingsven. Igennem de 2 år du har været med har du med din drilske måde at være på, vist hvor varm og venlig du kan være. Men også hvor morsom du kan være, du er heller ikke bleg for at tage en slåskamp hvis det er det man har lyst til. Fra den stille Natascha der startede under look, listen and enjoy og så til den hurtige og frejdige Taz i Atlantis, er der utroligt langt og den tur har du taget i løbet af ingen tid, og det er glædeligt for os alle på Atlantis. Du er en utrolig danser og du kan komme langt, bare prøv. Jeg glemmer dig ikke.

Jeg tror jeg har været hele vejen rundt og vil derfor slutte med blot at sige: Tak for alt, jeg elsker hver enkelt af jer, pas godt på jer selv og vi ses på stjernehimlen!

Varme tanker fra


Anders P.